loader image
Reservation

0% Vlees, 100% 4711

Redefine Steak

4711 is er voor iedereen, ook voor wie (even) geen vlees eet. Met onze plantaardige Redefine Steak willen we iedereen de mogelijkheid geven om te genieten van de bijzonder smaakbeleving.

Onze nieuwste klassieker is niet zomaar een plantaardige variant. De Steak voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen en komt het ontzettend dichtbij het origineel.

 

Wat is Redefine Steak

Onze Redefine Steak bevat 0% vlees en is gemaakt van New Meat, dat wordt geproduceerd door Redefine Meat. Een revolutionair plantaardig product dat niet onder doet voor de smaakbeleving van echte biefstuk. Niet alleen vanwege de smaak, maar ook de structuur en het mondgevoel is van hoogstaande kwaliteit.

Kijk hier voor meer informatie over Redefine Meat.

Hoe is het gemaakt?

Om de structuur van een biefstuk zo goed mogelijk te benaderen, wordt onze Biefstuk 0.0 gemaakt met behulp van een 3D printer. Heel bijzonder dus! Laagje voor laagje wordt een combinatie van diverse ingrediënten in dunne lijnen op elkaar ‘geprint’ zodat er een structuur ontstaat die lijkt op de vlees- en spieropbouw van echte biefstuk.

Waar is het van gemaakt?

De Redefine Steak wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten, bestaande uit een mengsel van gedroogde groenten, plantaardige eiwitten (tarwe, soja, aardappel), plantaardige oliën (canola-olie, zonnebloemolie), specerijen, maiszetmeel, tarwezetmeel, tarwebloem, cacaoboter, maltodextrine, aroma’s, gerstemout, kleurstoffen (bietenrood, karamel), kersensap en water.  New Meat is vrij van genetisch gemodificeerde organisme (GMO) en bevat géén conserveermiddelen.

Welke allergenen kan het bevatten?
New Meat bevat tarwe, soja en mosterd. Het kan ook sporen bevatten van noten, pinda’s, lupine, glutenbevattende granen, sesamzaad en selderij.

Voor wie is het geschikt?

De Redefine Steak is er voor iedereen die geen vlees wil eten, maar wel wil genieten van de smaakbeleving van onze biefstuk. Het is een vegetarisch gerecht, maar heeft geen veganistische bereiding. De Redefine Steak is geschikt voor zwangere vrouwen en is Halal. De Redefine Steak is niet glutenvrij en niet lactosevrij.

 

Waarin wordt de Redefine Steak gebakken?

De Redefine Steak wordt gebakken in jus gemaakt van margarine, omdat het gerecht hiermee het best tot zijn recht komt en de kwaliteit heeft waar we achter staan. Het is hierdoor (nog) geen veganistisch gerecht. De jus kan apart geserveerd worden maar onze Redefine Steak wordt wel in deze jus gebakken.

 

Wordt er straks alleen nog maar plantaardige biefstuk geserveerd?
4711 gelooft in de keuzevrijheid van iedereen. Met het toevoegen van onze Redefine Steak op onze kaart, bieden we meer gasten de mogelijkheid om te genieten van de smaakbeleving van onze biefstuk. Of je nu een echte vleesliefhebber bent, of liever minder of (even) helemaal geen vlees wil eten. Daar spelen wij graag op in. 4711 wil zijn gasten niet de wet voorschrijven of keuzes beperken, maar juist iedereen de keuze geven.

Reserveren?

Reserveren
Maak via de onderstaande knop een reservering of bel ons.

MAAK EEN RESERVERING

Openingstijden
Maandag & Zondag
Gesloten
Dinsdag, Woensdag 16:00 tot 22:00
Donderdag
16:00 tot 00:00
Vrijdag & Zaterdag
16:00 tot 02:00
Adresgegevens

Food & Drinks 4711

Willemsoord 51D,

1781 AS Den Helder.
Gevestigd onder Pizzeria Costa